Hirdetés

Rendezőre talált az Amerika Kapitány 4.

|

Alakul az Anthony Mackie főszereplésével tervezett Marvel-film.

Hirdetés

Tavaly nyáron tudtuk meg, hogy Anthony Mackie (Sam Wilson/Sólyom) veheti át Chris Evanstől a stafétát Amerika Kapitány szerepében a karakter negyedik filmjében, azóta viszont nem sok mindent hallottunk a készülő alkotásról. Nemrég azonban kiderült, hogy rendezőre találhatott a projekt. A The Hollywood Reporter értesülései szerint ugyanis a stúdió Julius Onah-t (The Cloverfield Paradox, Luce) szerződtette le a rendezői székbe.

Hirdetés

A negyedik Amerika kapitány-filmet A Sólyom és a Tél Katonája két showrunnerje, Malcolm Spellman és Dalan Musson közösen írják majd, amit nem sokkal azután jelentettek be, hogy a Disney+ sorozat tavaly tavasszal befejeződött. Ennek végén láthattuk, hogy a sokáig a Sólymot alakító Mackie ölthette magára a Kapitány egyenruháját egy újragondolt formában, ezzel pontot téve arra a kérdésre, hogy ki lesz Evans utódja. Ez a fajta stafétaátadás egyébként hasonló módon történt a képregényekben 2014-ben, amikor a megöregedett Steve Rogers Samet nevezi ki hivatalos utódjának Amerika Kapitányként.

Hamarosan többet is megtudhatunk akár erről, akár a többi jövőbeni Marvel-projektről, hiszen a stúdió pár hete felfedte, hogy mégis képviselteti magát a San Diegó-i Comic-Conon. Bizonyosan új részleteket kapunk majd a Fekete Párduc közelgő folytatásáról, a negyedik fázis fennmaradó projektjeiről, vagy éppen a Thunderbolts-filmről - ami elképzelhető, hogy összekapcsolódik majd az Amerika Kapitány 4-gyel.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.