Hirdetés

Thunderbolts film érkezik a Marveltől

|

Ez lehet a Marvel Filmes Univerzum Öngyilkos Osztaga.

Hirdetés

A Marvel Studios eddig nem sok mindenben irigykedhet a DC Filmes Univerzumra, egy kivétellel: ez természetesen a James Gunn által revitalizált The Suicide Squad - Az Öngyilkos Osztag, ami egy olyan korhatáros szórakoztatást biztosított a filmnézők számára, ami egyelőre hiányzik a Marvel repertoárjából. Ám hamarosan ezt a hiányt is kipótolhatják, mivel Jake Schreier (A robot és Frank, Papírvárosok) rendezésében fog elkészülni a Thunderbolts film, ami a képregényekben az Öngyilkos Osztag megfelelője a Marvel oldalán.

Hirdetés

Eric Pearson (Fekete Özvegy) jegyzi majd a szkriptet, a történetben pedig már olyan eddig is bemutatott szereplők bukkanhatnak fel, mint Zémó báró (Daniel Brühl) vagy Florence Pugh, mint az új Fekete Özvegy. A Deadline emellett A Hangya és a Darázsból ismert Szellemet (Hannah John-Kamen), a Förtelmet (Tim Roth), US Agentet (Wyatt Russell) és a Tél Katonáját (Sebastian Stan) is említette lehetséges csapattagokként.

A képregényekben rajtuk kívül a Megtorló, Elektra, a Szellemlovas, Luke Cage, illetve Taskmaster/Kiképző is megfordul a csapatban. Ez így első blikkre úgy tűnik, mintha megnyitná az utat az eredetileg Netflixen saját sorozatot kapó karakterek számára, hogy "hivatalos" úton csatlakozzanak be a Marvel Filmes Univerzumba. Hogy végül kik alakítják a Thunderbolts csapatát, azt majd az idő és a casting folyamat eldönti, mindenesetre a koncepció ígéretesnek tűnik.

Ti milyen csapattagokkal tudnátok elképzelni a Thunderbolts filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.