Hirdetés

Scott Derrickson kész visszatérni a Marvel Filmes Univerzumba

|

Bár kreatív nézeteltérések miatt távozott a Doctor Strange 2 éléről, egy jövőbeli folytatást nem utasítana vissza a direktor.

Hirdetés

Általában nem szokott jót jelenteni egy stúdió és egy rendező között, ha utóbbi kreatív nézeteltérések címszó alatt kénytelen távozni az aktuális közös projektből. Ám úgy tűnik, hogy az ilyen súrlódások nem feltétlenül jelentik azt, hogy a felek életük végéig megorrolnának egymásra.

A Doctor Strange rendezője, Scott Derrickson a második résznél tapasztalhatta meg azt a kellemetlen élményt, hogy a stúdió és a saját víziója nem alkotott közös metszetpontot. Derricksont a Doctor Strange 2-re Sam Raimi váltotta, míg Derrickson visszatérhetett a hazai pálya mezsgyéjére, a horrorfilmekhez - nemsokára érkezik is a The Black Phone tőle.

Hirdetés

Derricksont a napokban Twitteren faggatták rajongók, hogy hajlandó-e ismét a Marvel Filmes Univerzum berkein belül dolgozni, mire meglepő válasszal reagált:

"Imádtam a Marvellel dolgozni, és mindenképp újra dolgoznék velük."

A rövid válasz alapján a néhány évvel korábbi válás mégsem vert súlyos éket a Marvel és a rendező közé, legalábbis utóbbi részéről semmiképp. A Doctor Strange az Őrület Multiverzumában idén májusban debütál a mozikban, de meg lennénk lepődve, ha ez lenne az utolsó kaland a Marvel mágusával. Kérdés, hogy a stúdió elképzeléseibe beleillik-e az az irányzat, amit Derrickson képvisel, hogy egy film vagy akár egy sorozatepizód szerepéig ismét rendezői széket kapjon a filmes univerzumukban.

Ti örülnétek neki, ha idővel ismét Derrickson forgatna egy Doctor Strange történetet?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.