Hirdetés

Rendező nélkül maradt a Doctor Strange in the Multiverse of Madness

|

A stúdiónak sürgősen új rendezőt kell találnia.

Hirdetés

Aggasztó hírrel indul a nap a Marvel, és főleg Doctor Strange rajongói számára. Nemrég ugyanis kiderült, hogy az első részt is dirigáló Scott Derrickson távozik  a  sokak által várt folytatás, a Doctor Strange in the Multiverse of Madness rendezői székéből. 

Hirdetés

A szomorú hírt a rendező maga jelentette be saját Twitter oldalán, amelyben elárulta, hogy a jól ismert kreatív nézeteltérések miatt döntöttek úgy közösen a stúdióval, hogy távozik a projekt éléről.

A Marvel és én a Doctor Strange in the Multiverse of Madness kapcsán közös megegyezéssel arra a döntésre jutottunk, hogy a kreatív nézeteltérések miatt elválnak útjaink. Nagyon hálás vagyok az együttműködésünkért, és ezentúl executive producerként maradok a projektnél.

Ennél pontosabbat nem tudtunk meg a távozás okáról, de a kreatív nézeteltérés valószínűleg arra utal, hogy a korábban beígért horrorelemek mértékében és megvalósításában nem tudott Derrickson és a Marvel közös nevezőre jutni. Ezzel azonban nehéz helyzetbe került most a stúdió, hiszen nem elég, hogy a bemutató másfél év múlva már esedékes is lenne, de emellett az új fázis egyik legfontosabb filmjének is tervezik, hiszen ez vezeti be a multiverzumot a franchise-ba, valamint két Disney+ sorozathoz, a WandaVisionhöz és a Lokihoz is szorosan kapcsolódni fog. Remélhetőleg gyorsan sikerült megtalálni Derrickson utódját, és nem kell elcsúsztatni a premiert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.