Hirdetés

Hátborzongató előzetest kapott Ethan Hawke horrorja, a The Black Phone

|

Paráztatásból a jövőben sem lesz hiány, amiről Scott Derrickson gondoskodik.

Hirdetés

Hamarosan új alkotással jelentkezik az Ördögűzés Emily Rose üdvéért, a Sinister, és a Távozz tőlem, Sátán! rendezője, Scott Derrickson, aki a Marveles kitérője után (merthogy ő rendezte a Doctor Strange mozit is) ismét a horror világába kalauzolja el a nézőket. Az Oscar-díjas Ethan Hawke főszereplésével érkező The Black Phone első előzetese alapján pedig jó esély van arra, hogy egy maradandó filmélménnyel gazdagodunk jövő februárban. 

Hirdetés

A film Finney Shaw, egy félénk, de okos 13 éves fiú történetét meséli el, akit elrabol egy szadista gyilkos, és csapdába ejt egy hangszigetelt pincében. Amikor azonban a falon régóta lecsatlakoztatott telefon csörögni kezd, Finney ráébred, hogy képes hallani a gyilkos korábbi áldozatainak hangját, akik készen állnak arra, hogy segítsenek Finney-nek, hogy ami velük történt, az ne történjen meg vele is.

A magyar mozis premier 2022. január 27-én esedékes, főszerepben pedig Ethan Hawke mellett feltűnik még Mason Thames, Madeleine McGraw, James Ransone, Jeremy Davies, Brady Hepner, Jacob Moran és Jordan Isaiah White.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.