Hirdetés

Nem CGI lesz Snoke a Star Wars Episode VIII-ban?

|

Érdekes pletyka látott napvilágot, melynek témája ezúttal Az ébredő erőben feltűnt Snoke.

Hirdetés

Rohamosan közeleg az első Star Wars spin-off film, a Zsivány Egyes premierje, melyben egy csapat lázadó igyekszik majd ellopni a Halálcsillag tervrajzait. Ezután a kis kitérő után azonban jövőre visszatérünk a fősztorihoz, hiszen 2017. decemberben érkezik a 8. rész, melyben folytatódik Rey, Finn, Kylo Ren és a többiek kalandja. Sajnos azonban még nem sokat tudunk a filmről, de valószínűleg valamikor a jövő év elején megkezdődik végre a lassú marketinghadjárat, kezdve egy teaser trailerrel, vagy a cím felfedésével.

Hirdetés

Addig is azonban maradnak a pletykák és találgatások. Érkezett most is egy ilyen hír, mely ugyan nem nyert megerősítést, de könnyen igaznak bizonyulhat. A feltevést a MakingStarWars.net oldal állítja, akiknek meggyőződésük, hogy Snoke-ot (akit Andy Serkis keltett életre Az ébredő erőben) a VIII. részben nem motion-capture technológiával fogják életre kelteni. Szerintük több jelenetben is egy hét vagy nyolc láb magas bábbal fognak forgatni, amit emberek bírnak majd mozgásra, így elevenítve meg a Legfelsőbb Vezetőt (Supreme Leader).

A Majmok bolygója: Lázadás és Forradalom, valamint a Warcraft óta tudjuk, hogy a mo-cap technológiával már képes az ember létrehozni egy teljesen életszerű, realisztikus lényt, kombinálva a színészek játékával. De vajon miért válthatnak pont most bábokra? Nem tudjuk. Viszont kiváncsian várjuk, hogy a 7. részben még csak hologramként látott karakter miként fog megelevenedni bábként, ha tényleg beigazolódik ez a hír, és hogy átesik-e emiatt egy-két kisebb vagy nagyobb változáson. Meglátjuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.