Hirdetés

Jöhet egy Star Wars spin-off a Ren lovagjairól?

|

Kylo Ren lovagrendje nem sokat szerepelt a Star Wars: Az ébredő Erőben, viszont J.J. Abrams egy teljes mellékszálat szentelne a bemutatásukra.

Hirdetés

Az már a Star Wars: Az ébredő Erőben is világossá vált, hogy Kylo Ren (Adam Driver) neve a Ren lovagjai rendtől származik, azonban egy nyúlfarknyi jeleneten kívül többet nem láttunk kedvenc gonoszunk társaiból. Arra számítunk, hogy az épp forgatás alatt lévő Star Wars VIII-ban majd róluk is többet hallunk majd, azonban J.J. Abrams-nek más tervei (is) vannak.

Hirdetés

Bár jelenleg több spin-off is a Disney listáján van (a Zsivány Egyes idén mutatkozik be, de önálló filmet kap Han Solo és a pletykák szerint akár Obi-Wan Kenobi is), úgy tűnik, hogy még egyet felróhatunk rá, legalábbis ha J.J. Abrams-en múlna a dolog. Az Ébredő Erő rendezője ugyanis a Star Trek: Mindenen túl népszerűsítése közben elmondta a Collidernek, hogy a rend eredettörténete megérdemelne egy bővebb bemutatást is (a GameStar fordításában): 

"Meg kell mondjam, hogy Kathy Kennedy, aki az egészért felelős, nagyon jó munkát végez. Nincs semmi olyan, amit nagyon hiányolnék, talán leszámítva egy Ren Lovagjai filmet, mert van egy történet hozzájuk kapcsolódóan, ami szerintem nagyon menő lenne a mozivásznon."

Ami minket illet, nem tartanánk rossz ötletnek, hogy a rend önálló filmet kapjon, de akkor már J.J. Abrams álljon a kamerák mögé. Szerintetek? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.