Hirdetés

A Suicide Squad stábja is elégedetlen a kritikákkal

|

Már a mozikban a Warner Bros. legújabb DC Comics adaptációja, melynek stábja kiállt a negatív véleményekkel szemben.

Hirdetés

Áll a bál a Suicide Squad - Öngyilkos Osztag körül. Szinte egy pozitív írást sem talál az ember, ha a Warner Bros. Pictures legújabb DC Comics adaptációjáról akar véleményt olvasni, ennek következtében a Rotten Tomatoes,  az egyik legismertebb kritikus oldal ellen is petíció indult, amit már közel húszezren aláírtak a Bővített Univerzum és a film rajongói. Természetesen máris megindult az egymásra mutogatás, és netvilágot láttak a lehetséges okai annak, miért is mehetett félre ez az alkotás, ami kísértetiesen emlékeztet minket a 2015-ös Fantasztikus Négyes reboot esetére. Nem, még mindig nincs vége, ugyanis a helyzeten tovább ront az - és minden bizonnyal ez a legrosszabb hír a stúdió számára - hogy a világ második legnagyobb filmes piaca, Kína nem kívánja bemutatni az Öngyilkos Osztagot, ahol például a Batman Superman ellen bevételeihez 95 millió dollárt tettek hozzá. 

Hirdetés

A film stábja látszólag nem ért egyet a produkciót érő negatív kritikákkal, aminek Jay Hernandez, a Diablót alakító színész határozottan hangot adott egy friss nyilatkozata során:

Igen, engem is zavarnak, sz*rnak találom őket. Nyilván keményen dolgoztunk, és megpróbáltuk megadni a rajongóknak azt, amit szeretnének. Furcsa, néhány kritikában azt olvasom, hogy '[a film] nagyon hasonlít a képregényekhez'. Tekintve, hogy olyan karakterekkel társultunk, mint Harley Quinn, muszáj olyan elemeket használnunk, amelyek a képregények részei. Ha egy filmet akarsz ábrázolni, az igazat kell róla mondanod, mert ha nem így teszel, a képregények rajongói meg lesznek sértve. 

Ezután kevésbé visszafogottabban, de közölte, hogy a kritikusok elmehetnek oda, ahova gondolja. Cara Delevingne, a film Varázslónője is megmondta a magáét, aki személyesen is kapott negatív véleményeket, többek szerint maradhatna a modellkedésnél. 

A kritikusok már teljesen szörnyűek, nagyon, nagyon szörnyűek. Tudjátok, én nem hiszem, hogy szeretik a szuperhősfilmeket. Nem igazán számít, amit a kritikusok mondanak végül. A rajongók számítanak, akiknek készítettük ezt a filmet. 

Margot Robbie, vagyis Harley Quinn is egyetért ezzel. Úgy gondolja, ha a rajongóknak tetszik a film, akkor ők elvégezték a dolgukat. A film másik nagy ászát, Deadshot-ot Will Smith alakítja, aki szintúgy hasonló véleményen van. Előszördicsérte Ayer elképzelését a nagy vásznon debütáló Osztagról, majd elmondta, hogy még ha az embereknek talán más elvárásai is voltak, őt kizárólag az érdekli, amit a közönség mond. Végül megszólalt maga a direktor is: 

A filmet valódi embereknek csináltam, akik a valóvilágban élnek. Embereknek csináltam, akik szeretik a filmeket és elmennek megnézni őket. Az Öngyilkos Osztag nagyon szórakoztató, és a rajongók igazán élvezik majd.

Ti mit gondoltok? Értelmetlen mentegetőzés mindez, vagy valóban lehet-e szeretni az Öngyilkos Osztagot rajongóként a hibái ellenére? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.