Hirdetés

Szavazz: Szerinted melyik volt a legjobb januári film?

|

Hagytunk egy kis időt, hogy mindenki bepótolhassa a legutolsó januári premier is, viszont most kíváncsiak vagyunk a véleményetekre: mi volt a legjobb alkotás 2017 első havában?

Hirdetés

Számos izgalmas premierrel rajtolt el 2017, így nehéz eldönteni, hogy a tetemes mennyiségű bemutató közül melyik volt a legjobb, viszont mi mégis erre vagyunk most kíváncsiak. 

Hirdetés

Az évet rögtön Matt Damon és A Nagy Fal kezdte, majd Chris Pratt és Jennifer Lawrence lényegültek át Utazókká. A vörös teknős ugyanekkor varázsolta el az animációs filmek kedvelőit, egy héttel később pedig háromszor is szórakozhattunk a mozikban: debütált az Oscar-esélyes A számolás joga, M. Night Shyamalan végre visszatért régi önmagához a Széttörvével, valamint Vin Diesel is magasabb fordulatszámra kapcsolt az új xXx résszel. A hónapot a legutolsó Kaptár, a nagy port kavart Egy kutya négy élete és a gyengén szerepelt Az éjszaka törvénye zárta. Szerintetek az alábbiak közül melyik volt a legjobb?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.