Hirdetés

Szeptemberben érkeznek az Elvis lemezes kiadásai, összeszedtük a részleteket

|

Az Elvis Presley rajongók ötféle kiadásból mazsolázhatnak majd.

Hirdetés

A Király életéről szóló, bombasztikus Elvis film jött, látott és győzött - a kritikánkban elolvashatjátok, hogy miért ütött akkorát az Austin Butler és Tom Hanks főszereplésével készült alkotás. Baz Luhrmann grandiózus alkotása rohamtempóval vette be a mozikat (85 milliós büdzséből több mint 260 millió dollárt gyűjtött világszerte), szeptember 9-től pedig a hazai rajongók is beruházhatnak majd a lemezes változatokban is megjelenő filmre.

Hirdetés

Az érintettek összesen öt különböző kiadást szerezhetnek be. Lesz DVD (3490 Ft), Blu-ray (6990 Ft), limitált fémtokos Blu-ray (8990 Ft), UHD (12990 Ft) és limitált fémtokos (steelbook) UHD+BD (14990 Ft) is. Fontos, hogy ez utóbbi csak egy héttel később, azaz szeptember 16-án lesz elérhető.

Lényeges, hogy a DVD hossza "csupán" 154 perc, a többié pedig hozzávetőlegesen 159. Emellett, ahogy az lenni szokott, az eltérő formátumok más-más extrákat kínálnak. Pontosabban fogalmazva, a DVD-t választva sajnos semmit sem kapunk, ellenben a Blu-ray-t és az UHD-t preferálók az alábbi bónuszoknak örülhetnek (magyar felirattal ellátva):

  • Alig fér a vászonra: az ELVIS története

  • Rock 'n' roll a javából: az ELVIS zenéje és az előadók

  • Királyhoz illő: az ELVIS stílusa

  • Viva Ausztrália: az ikonikus helyszínek újrateremtése az ELVIS-hez

  • "Trouble" videoklip dalszöveggel

Ti melyik kiadást tervezitek megvenni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.