Hirdetés

Andy Serkis csücsülhet a Venom 2. rendezői székébe

|

Ha a Sony Pictures is úgy akarja, akkor megvan a Venom folytatásának rendezője.

Hirdetés

A Sony Pictures-nek bejött a számítása a Pókember-nélküli pókuniverzum megalapozásával (legalábbis ami a bevételt illeti), amelynek vezéralakja a Tom Hardy által megformált Venom, polgári nevén Eddie Brock. A karakter bemutatkozó filmje az elvárásoknál is jobban teljesített, hiszen 100 milliós büdzséből több mint 850 milliót hozott világszerte, így nem is volt kérdéses, hogy elkészül majd a folytatás, amiben Hardy biztosan vissza fog térni, és a forgatókönyvíró személye is ugyanaz maradt. 

Hirdetés

A korábbi rendező, Ruben Fleischer azonban valószínűsíthetően nem tér vissza, mivel a The Hollywood Reporter értesülései szerint a Sony Pictures a színészként (A Gyűrűk Ura Gollamja és a Majmok bolygója filmek Caesarja) és rendezőként (Maugli, Lélegzetvétel) is aktív Andy Serkisszel tárgyal arról, hogy levezényelje a Venom második részét. A források szerint a kalapban több esélyes neve is szerepel, Serkis mindössze közülük az egyik, de a Sony nem szeretné elkapkodni a döntést - noha állítólag már novemberben szeretnék elkezdeni a forgatást az előreláthatólag jövő októberi premier előtt.

Ti örülnétek annak, ha Andy Serkis rendezné a Venom folytatását?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.