Hirdetés

Tom Hardy biztosan visszatér a Venom folytatásában

|

A Venom producere megerősítette, hogy az eredeti színészgárda mellett természetesen a főszerepet alakító Tom Hardy távozásától sem kell félnie a közönségnek.

Hirdetés

Nem előzte meg túl jó visszhang a Venomot, ami magas gyártási költsége és marketing kiadásai fényében elég nagy bukásnak ígérkezett elöljáróban. A becslésekkel szemben és a nem túl fényes kritikai fogadtatás ellenére a nézőknek sikerült szimbiózisba kerülnie ezzel a földönkívüli lénnyel és jó pár száz millió dollárt hagytak a kasszáknál. A folytatás tehát borítékolható volt és januárban hivatalosan is zöld utat kapott a film második része, amelynek forgatókönyvét az elsőt is jegyző Kelly Marcel írja.

Hirdetés

Tom Hardy visszatérését illetően volt némi bizonytalanság, ami leginkább annyiból fakadt, hogy a stúdió nem kommunikálta elég hangosan a rajongók felé, hogy bizony ismét őt köszönthetjük majd Eddie Brock szerepében. Most Amy Pascal, a film producere megerősítette, hogy Hardy biztosan vissza fog térni. Ami talán ennél is érdekesebb az az a tény, hogy Pascal továbbra is felügyeli a Sony saját Marvel Univerzumának filmjeit, annak ellenére, hogy nemrég az Universal Picturesszel kötött szerződést.

Biztosan állíthatom, hogy Tom Hardy visszatér és olyan csodálatosan fogja játszani azt a karaktert, ahogyan csak ő tudja. A Sony remek munkát végzett a franchise megalkotásában, életre keltésében és önállósításában. És aztán ott van Tom Hardy. Ha Venomra gondol az ember csakis őt tudja elképzelni abban a homárokkal teli kádban ülve. Az első pillanattól megvett magának, amint megláttuk a szerepben.

Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke eleinte vonakodott attól, hogy bármiféle crossover létrejöjjön a Marvel Filmes Univerzum és a Sony Univerzuma között, azonban legutóbb már ő is arról beszélt, hogy nyitott az ötletre. Pascal csak sejtelmesen annyit mondott ezúttal, hogy bármi megtörténhet.

Azt mindenki szeretné látni. Nem tudhatjuk, egy napon talán megtörténhet. Nagy terveink vannak Tom Hollanddal. Szeretnénk, hogy minden filmünknek részese legyen. Az lenne a legjobb, ha minden filmben benne lenne, amin valaha dolgozom!

A Venom 855 millió dollárt kaszált világszerte, ami elismerésre méltó eredmény. A film végén Woody Harrelson megformálásában felbukkant Cletus Kasady, azaz Carnage is, aki a folytatás nagy gonosztevője lesz. Azt továbbra sem tudni, hogy Ruben Fleischer vajon visszatér-e a rendezői székben, de a 2020. októberére kitűzött premier fényében lassan időszerűvé válik a forgatás megkezdése.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.