Hirdetés

Az első rész írója készíti a Venom 2-t

|

Kelly Marcel író már javában dolgozik a folytatáson, amiről további érdekességeket is megtudtunk.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy a Venom sokaknak a tavalyi év egyik legnagyobb csalódása volt (itt még akár szavazhattok is róla), a Sony már a második részen dolgozik, hiszen a pénz beszél. Korábban már beszámoltunk arról, hogy a film bevételileg hatalmas sikernek örvendett, több mint 825 milliót hozott vissza konyhára, így nem volt túl meglepő, mikor a stúdió megerősítette a közelgő folytatás hírét.

Hirdetés

A Variety legújabb értesülései alapján az eredeti írógárdából Kelly Marcel fog visszatérni, aki már el is kezdte a második epizódot szerkesztgetni. Nem tudjuk, hogy ennek most örüljünk, vagy ódzkodjunk tőle, hiszen az írónő munkássága beleillik a lexikonokba a hullámhegyek-hullámvölgyek kifejezés mellé. Egyszer egy igazán szép, magával ragadó alkotást tesz le az asztalra (Banks úr megmentése), máskor meg csak fogjuk a fejünket a temérdeknyi kérdőjel kapcsán (A szürke ötven árnyalata). Reméljük, most összeszedi magát, és egy teljesen korrekt forgatókönyvet fog megírni - ami azért valljuk be, nem lesz nehéz, ha követi a képregények struktúráját.

Tom Hardy biztosan vissza fog majd térni, mint a felvágott nyelvű, kissé egoista Eddie Brock, de Michelle Williams is felbukkan majd, mint Eddie volt barátnője. Sajnos az első rész rendezője, Ruben Fleischer nem tud majd beugrani a direktori székbe, hiszen éppen a Zombieland 2-t készíti gőzerővel, így a Sonynak keresnie kell valaki mást a helyére. A főgonoszt pedig sokan már ki is találták, viszont ez eléggé spoileres rész, így csak az olvasson tovább, aki már látta a Venomt.

A film egyik stáblistás jelentében annak lehettünk szem- és fültanúi, hogy Eddie Brock egy többszörös gyilkost látogat meg egy börtönben, akit Woody Harrelson alakított (valószínűleg a rendező, Ruben Fleischer miatt vállalta el ezt a szerepet). A poén az egészben pedig az, hogy Harrelson karaktere Carnage-ként, azaz Vérontóként (vagy Mészárszék, de ez eléggé suta elnevezés) "mutatkozott be", aki Venom egyik legerősebb nemezise. Ha bízhatunk ebben a jelenetben, akkor a folytatásban ezt a két nagyágyút fogják összeereszteni, amivel azért vannak fenntartásaink (ha olyan kibogozhatatlan CGI orgiát fognak ebből is csinálni, mint Venom és Riot összecsapásából, akkor jobb, ha nem is nyúlnak majd hozzá).

Ti várjátok a folytatást?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.