Hirdetés

Kiderült, hogy mikor jön az Altered Carbon 2. évada

|

Már nem kell sokat várni rá, hogy Takeshi Kovacs visszatérjen, de ezúttal más színész képében.

Hirdetés

A Netflix 2018-ban mutatta be az utóbbi évek egyik leghangulatosabb sci-fi sorozatát, amely nem csupán látványorgiával, hanem az emberségünket firtató kérdésekkel és remek színészi játékokkal szippantott be minket. Ez az Altered Carbon, avagy magyarul a Valós halál, amely Richard K. Morgan 2002-es, hasonló címen megjelent regényén alapult, amelynek főszereplője Takeshi Kovacs volt: Kovacs egy olyan jövőben élt, ahol a tudat digitalizálható, az emberi testek lecserélhetőek, a halál csak akkor végleges, ha a tudatot tároló tok megsemmisül. 

Hirdetés

A sorozatban Joel Kinnaman keltette életre meglehetősen meggyőzően a főszereplőt, a testcserés koncepcióban rejlő lehetőségeket kihasználva pedig a Netflix elkészítette a Valós halál második szezonját, immáron egy új színésszel Takeshi Kovacs képében: ő a Marvel-filmekből, az Izomagyakból, a Gengszterosztagból és a szintén Netflixre készült Közvetlen célpontból ismert Anthony Mackie. A nyolc epizódosra tervezett új szezon showrunnere ezúttal is Laeta Kalogridis (Viharsziget, Alita: A harc angyala), a premierre pedig február 27-én számíthatunk, ekkor a teljes évadot ledarálhatjuk majd. 

Ti láttátok már az első évadot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.