Hirdetés

Kaszát kapott a The Punisher és a Jessica Jones is

|

Borítékolható volt, mégis szomorú hallani, hogy a Marvel és a Netflix együttműködése ezennel véget ért.

Hirdetés

Miután a Netflix sorra jelentette be a Marvellel közösen készített sorozatainak befejezését (Iron Fist, Luke Cage, Daredevil) várható volt, hogy a maradék két széria, a The Punisher és a Jessica Jones sem fogja megúszni a "tisztogatást". Az elkerülhetetlen pedig most be is következett.

Hirdetés

Már hivatalos: a Netflix elkaszálta a Marvel's The Punisher és a Marvel's Jessica Jones sorozatokat. A Jon Bernthal nevével fémjelzett Megtorló széria két évadon keresztül szórakoztathatta a rajongókat, a Krysten Ritter főszereplésével készült Jessica Jones számára pedig a közelgő harmadik évad lesz a búcsú. 

A karakterek pályafutása tehát véget ért a Netflixen, de ez nem jelenti azt, hogy végleg búcsúznunk kell tőlük, ugyanis egyre több jel utal arra, hogy a Disney megmentheti őket valamilyen formában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.