Hirdetés

Folytatódhatnak a netflixes Marvel-sorozatok, csak éppen a Hulun

|

A Hulu igazgatója nyilatkozott arról, hogy nagy valószínűséggel náluk fognak folytatódni a sorozatok sok másik új mellett.

Hirdetés

Még hivatalosan nem jelentették be, de nagy valószínűséggel januárban a második évaddal véget ért a The Punisher sorozat is a Netflixen, így egyedül hagyva az érkező Jessica Jones harmadik szezonját. Ezzel kapcsolatban már többször felmerült, hogy a Diseny behatása alatt lévő Hulu teljes mértékben átveszi ezeket a szériákat, és az ő csatornájukon folytatódhatnak, de eddig nem nyilatkoztak ezzel kapcsolatban - egészen mostanáig. A Hulu igazgatója, Craig Erwich ugyanis azt állította a The Wrapnek adott interjújában, hogy sok új sorozat mellett a meglévő Marvel/Netflix szériákat (Daredevil, Luke Cage, Iron Fist) is szívesen átvennék.

Hirdetés

Amellett, hogy a Marvel még a Disney+-ra is készít egészen tetszetősnek ígérkező sorozatokat már ismert karakterekkel a főszerepben (mint például Loki, Skarlát Boszorkány, Vízió, Sólyom, vagy éppen a Tél Katonája), Erwich a Hulut érintően így nyilatkozott:

"A Marvelnek egy kazalnyi olyan története van, ami minket nagyon érdekel. [Hogy elkészíthessük] csak attól függ, hogy ők mikor mondják rá az áldást, de még inkább attól, hogy kik is kerülnének ezen projektek mögé. Továbbá a Marvellel már a Runaways óta jó kapcsolatot ápolunk, így nyitottak vagyunk animációs sorozatokra is akár. Mivel jó üzleti kapcsolatban vagyunk velük, így ez is benne van a pakliban. Ez olyan lehetőség, amit mindenképpen meg kell ragadnunk."

A Hulu és a Disney emiatt felnőtteknek szóló animációs sorozatokba is bele szeretne vágni, mint pl. a Howard, a kacsa. Elmondásuk szerint négy darab ilyen szériát terveznek, amiket majd egy crossoverrel is összefognának a közeljövőben - úgy ahogy a Marvel/Netflix tette a The Defendersszel. Eddig olyan neveket tudtak megszerezni a még csak fejlesztés alatt lévő projektjeikhez, mint Patton Oswalt (Happy!), vagy éppen Kevin Smith.

Elvileg a Marvel TV ugyanolyan szerződést fog kötni a Huluval az élőszereplős sorozataikra, mint amilyet a Netflix-szel is tettek - vagyis négy karaktert átadnak nekik, akik mindegyikével kell minimum egy évadot készíteniük, majd egy közös crossoverbe kell összeverbuválni őket. A szembetűnő hasonlóság ellenére Erwich külön kikötötte, hogy ezzel az üzlettel nem a Netflixet szeretnék majd másolni, semmi ilyen elgondolásuk nincsen ezzel kapcsolatban.

Ti fogjátok majd nézni a Hulu sorozatait?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.