Hirdetés

Az Atomszőke újabb előzetesétől is eldurran az agyad

|

Charlize Theron úgy írtja Budapest utcáin az ellent, hogy azt még mindig öröm nézni.

Hirdetés

A Sonyhoz hasonlóan a Universal is kiadott egy előzetest 2017 übercool sikervárományosai közül. Az Atomic Blonde (avagy Atomszőke) rendezői székében a John Wick társdirektora és a hamarosan belendülő Deadpool 2 élére álló David Leitch rendezi. Az új trailer már kicsivel (de tényleg csak egy picivel) sztori orientáltabb, amely szerint a brit hírszerzés, az MI6 halálos bérgyilkosa Berlinbe utazik, hogy leszállítson egy fontos dossziét, ám halálos összeesküvésbe keveredik.

Hirdetés

Az már most kalapemelést érdemel, ahogy Leitch és operatőre, Jonathan Sela az elmúlt évek szétvágdosott akciójeleneteivel ellentétben szépen megkoreografált, hosszú snittekben gondolkodnak, ami egy modern kori John Woo akció-balettra emlékezteti a nézőt. A főszereplő, Charlize Theron mellett James McAvoynak jut még komolyabb szerep - valamint a Kémjátszmához hasonlóan most is Budapest által helyettesített Berlin - és még felbukkan John Goodman, Toby Jones, Eddie Marsan, Till Schweiger és a leendő múmia Sofia Boutella, a bemutató pedig július 28.-án esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.