Hirdetés

Új előzetesen a Baby Diver

|

Edgar Wright legújabb filmje továbbra is egy fékevesztett mókának tűnik.

Hirdetés

A Sony kidobott egy újabb előzetest a Baby Driverhez (magyar keresztségben a pornós áthallásoktól sem mentes Nyomd Bébi, Nyomd! címet kapta), amely mindössze alig több, mint egy perces, de mégis rettentő intenzív és stílusos továbbra is.

Hirdetés

Baby (Ansel Elgort - Csillagainkban a hiba) egy hallássérült srác, aki egyben a gengszterek legjobb sofőrje, mivel a zenére nyomja a gázpedált menekülés közben. Azonban beleszeret egy pincérnőbe (Lily James - Downton Abbey, Hamupipőke), aki menekülést jelentene ebből az életből, ehhez azonban még a maffiózó főnökének (Kevin Spacey) is lesz pár keresetlen szava.

Az SXSW Filmfesztiválon múlt hónapban már levetítették a filmet és az első kritikák szerint teljes mértékig méltó Edgar Wright korábbi rendezéseihez, ráadásul ami a legjobb, hogy augusztus 11-ről előrehozták a premierjét június 28-ra, magyar bemutatóról viszont egyelőre még nincs hír. Elgort, James és Spacey mellett még feltűnik Jon Hamm és Jamie Foxx is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.