Hirdetés

Atomic Blonde trailer - Charlize Theron seggeket rúg szét és becsajozik

|

Még sosem élveztük ennyire, ahogy a gyengébbik nem képviselője rácáfol eme jelzőre és széjjel veri a teremtés koronái.

Hirdetés

Végre befutott az Atomic Blonde első előzetese és gyakorlatilag már most sírni tudnánk a gyönyörűségtől, ahogy Charlize Theron a Berlint helyettesítő Budapest utcáin és bérházaiban - és ezt nem tudjuk szebben kifejezni - szarrá veri a rátámadó ellent ebben a sajátos kémthrillerben, amelyben még olyan nevek tűnnek fel, mint James McAvoy, John Goodman, vagy Toby Jones.

Hirdetés

Az akciók megkoreografáltságában persze vastagon benne van a keze a rendező David Leitch-nek, aki az első John Wick-et, valamint a Deadpool 2-t fogja dirigálni. Theron játssza a brit hírszerzés "koronaékszerét"  Lorraine Broughtont, akit egyedül küldenek Berlinbe egy értékes dossziével. A műveleti főnökét, David Percivalt McAvoy alakítja, aki próbálja elnavigálni a nőt Berlin spionokkal telített világában. Rajtuk kívül még feltűnik kisebb-nagyobb szerepekben Til Schweiger (Becstelen Brigantyk), Eddie Marsan (Sherlock Holmes 1-2, Világvége) és Sofia Boutella (Kingsman, Star Trek: Mindenen túl, A múmia-reboot), a premier pedig július 28.-án esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.