Hirdetés

Két Fullmetal Alchemist élőszereplős film érkezik nemsokára

|

A híres manga 2017-es, élőszereplős feldolgozása folytatásokat fog kapni.

Hirdetés

A Fullmetal Alchemist egy 2001-ben útjára indult mangasorozat volt, amely kétszer is kapott animeváltozatot: elsőnek a Fullmetal Alchemist (azonos című) anime jelent meg, amely csak lazán követte a manga eseményeit, majd évekkel később jött a Fullmetal Alchemist: Brotherhood, ami már hűen dolgozta fel az eredeti mű cselekményét. Majd 2017-ben követte ezeket egy élőszereplős adaptáció, hasonlóan a mangával azonos, Fullmetal Alchemist címen.

Hirdetés

Új fejlemény, hogy a Fumihiko Sori által rendezett film két folytatást is kap, ezeket még ebben az évben bemutatják Japánban. A második film, a Fullmetal Alchemist: Final Chapter - The Avenger Scar (Hagane no Renkinjutsushi: Kanketsu-hen - Fukushūsha Scar) május 20-án, majd a harmadik, a Fullmetal Alchemist: Final Chapter - The Last Transmutation (Hagane no Renkinjutsushi: Kanketsu-hen - Saigo no Rensei) június 24-én fog debütálni. Ezek a dátumok a japán mozibemutatóra vonatkoznak, nemzetközi megjelenésről eddig nincsenek hírek.

Az animék élőszereplős feldolgozásai az esetek többségében nem szoktak jól elsülni (legyen az japán, vagy amerikai produkció, mint a netflixes Death Note). A 2017-es Fullmetal Alchemist filmet Levente kollégám még nézhetőnek is találta, ellenben a Rotten Tomatoes kritikusi tetszésindexén 28%-on, míg a közönségszavazatokat összesítő IMDb oldalán 5.3 ponton áll.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.