Hirdetés

Előzetesen a Star Wars: Lázadók 4. szezonja

|

Ez a harc lesz a végső.

Hirdetés

És ezt minden túlzás, vagy hatásvadászat nélkül állíthatjuk, ugyanis a negyedik évad egyben az utolsó is lesz, amelyben a Szellem legénységének kalandjait követhetjük. És lesz itt most is minden földi jó: X-szárnyúak, Thrawn admirális, hatalmi harcok, Csillagpor...

Hirdetés

Mivel a Star Wars: Lázadók cselekménye nem sokkal a klasszikus trilógia előtt játszódik, és már azt is tudjuk, hogy a Zsivány Egyesben is voltak utalások rájuk - a legegyértelműbb, hogy a Szellem feltűnt a scarifi csatában, vagy az általuk meglovasított pörölyfejű hajóval iktatták ki a filmben a csillagrombolókat - most viszonozzák a szívességet. Az már köztudott, hogy Saw Gerrara is feltűnik a szezonban, szintén Forest Whitaker tolmácsolásában, de említésre kerül Orson Krennic is és értelemszerűen egyre közelebb jutunk ahhoz, hogy a Halálcsillagról tudomást szerezzenek a Lázadók. Közben pedig Ezra is megkérdőjelezi az útjuk helyességét, miközben a zseniális stratéga, Thrawn admirális továbbra is megkeseríti az életüket, Tarkin kormányzó hathatós közreműködésével és a mandaloriak szénája sem fest túlságosan jól.

Amiatt is lehet izgalmas ez az évad, mert a projekt felett bábáskodó Dave Filoninak megadatik mindaz, ami A klónok háborújánál nem: a méltó lezárás. Ott ugyanis a Lucasfilm felvásárlása betette a kaput az animációs sorozatnak, és egy csonka utolsó évad volt a rajongók jussa. Itt ez a veszély szerencsére nem áll fenn, de a kérdés az az, hogy hogyan sikerül a történetet beinjektálni a kánonba. Talán az utolsó részek eseményei a Zsivány Egyeshez, vagy magához az Egy új reményhez vezetnek majd?

Ez egyelőre még rejtély, de az nem, hogy mindenki visszatér a szokásos szinkronszerepeiben: Freddy Prince Jr., mint Kanan, Vanessa Marshall mint Hera, Steve Blum mint Zeb, Tiya Sircar mint Sabine, Taylor Gray Ezra szerepében, Dee Bradley Baker mint Rex, David Oyelowo Kallusként, a legnagyobb név kétségtelenül Forest Whitaker, mint Saw Gerrera és Lars Mikkelsen is visszatér Thrawn admirális hangadójaként. A szinkron csapat pedig Warwick Davisszel bővül, aki igazi Star Wars veteránnak számít, hiszen A jedi visszatér cuki kis ewokjaként kezdte pályafutását, most pedig Rukh, Thrawn admirális bérgyilkosát szólítja meg. A Star Wars: Lázadók október 16.-án rajtol el a Disney XD-n.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.