Hirdetés

Taron Egerton sorozatgyilkossal barátkozik az Apple legújabb sorozatának előzetesében

|

A Black Bird valóban megtörtént események ihlette sztori.

Hirdetés

Vadiúj sorozattal érkezik hamarosan az Apple. A Black Bird című, valóságos események ihlette sorozatban a kitüntetett rendőr fiát és egyben középiskolai futballhőst, Jimmy Keene-t 10 év fegyházra ítélik feltételes szabadlábra helyezés nélkül. Hamarosan azonban egy választási lehetőséget kap: vagy marad a fegyházban, és letölti a teljes 10 éves büntetését, vagy bevonul egy szigorúan őrzött börtönbe, ahol ha sikerül összebarátkoznia a sorozatgyilkossággal gyanúsított Larry Hall-lal, és még a fellebbezése előtt kiszed belőle egy beismerő vallomást és az áldozatok holtesteinek helyét, akkor szabadlábra kerül. De vajon igazat mond a feltételezett gyilkos? Vagy ez csak egy újabb mese egy hazudozótól? 

Hirdetés

A sorozatot az a Dennis Lehane készíti, akinek novelláit már többször is megfilmesítették. Az ő művei alapján készült például a Clint Eastwood által rendezett Titokzatos folyó, a 2007-es Hideg Nyomon Ben Afflecktől, vagy éppen a Viharsziget. A főszerepben Taron Egertont és Paul Walter Hausert láthatjuk majd, rajtuk kívül pedig feltűnik még Sepideh Moafi, Greg Kinnear és a nemrégiben elhunyt Ray Liotta, akinek ez az egyik utolsó szerepe. A Black Bird július 8-án debütál az Apple TV+-on.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.