Hirdetés

Fogyassz egy rövidet! - X-Men csoportterápia

|

Az X-Men: Apokalipszis hakni körútja meglepően szórakoztató momentumokkal is szolgál.

Hirdetés

A mutánsok legújabb kalandja semmilyen téren sem olyan fogadtatásban részesült, mint ahogy az elvárták, sem kritikailag, sem anyagilag, ráadásul még szexismussal is megvádolták egy félresikerült plakát kapcsán. Azért a film sajtókörútja, amikor a színészek nem csak interjúkat adnak, talkshowkba járnak, hanem konkrétan hülyét is csinálnak saját magukból igazán szórakoztató perceket is képes okozni.

Hirdetés

Múltkor már Amerika Kapitányék is összevesztek az utolsó fánkon, most pedig az X-eknek kell kibeszélniük belső gondjaikat az MTV-nek (nem a magyarnak). A végleges verzióból végül csúnyán kivágott Jubilee (Lana Condor), Küklopsz (Tye Sheridan), Ciklon (Alexandra Shipp), no meg persze a film sztárja, Higanyzál (Evan Peters) is előhozakodnak a farbával: kiderül, hogy X professzor nem olyan jófej, mint amennyire tűnik, hogy Magneto valamit alaposan túlkompenzál és Mystique meztelenkedését sem nézik annyira jó szemmel és még vannak itt stúdiókon átívelő sérelmek is. Senki sem mondta, hogy szuperhősnek lenni könnyű. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.