Hirdetés

Comic-Con 2017 - 2018-ban kezdődik a Batgirl forgatása

|

Joss Whedon jövőre már a kamerák mögött irányítja a leendő Batgirlt.

Hirdetés

A DC Bővített Univerzum élén álló Geoff Johns elárulta, hogy Joss Whedon Batgirl filmje 2018-ban kezd forogni. Az ősszel érkező Igazság Ligáját James Wan Aquamanje és David F. Sandberg Shazam!-ja követik majd, amelyek után feltehetőleg a Batgirl fog megérkezni.

Hirdetés

Johns az IGN-nel ült le beszélgetni, ahol a Batman univerzum és Batgirl bevonása volt a téma:

"Azért nem tettük közzé az érkező filmek listáját, mert még nem vagyunk készen vele és csak akkor fogjuk bejelentni a filmeket, ha megleszünk elégedve velük. Ami Batmant illeti, annyit mondhatok, hogy Batman többről szól, mint pusztán Batmanről. Túl régóta nem láttuk már bővülni ezt az univerzumot, de most itt a Batgirl, amit Joss Whedonnal készítünk. Nagyon izgalmas lesz, jövőre kezdődik a forgatás."

Ez valóban izgalmasnak hangzik, de kicsit talán fura rögtön egy spin-offal kezdeni úgy, hogy a fő karakter filmje még el sem készült és egyelőre nem is igazán tudjuk belőni, hogy mikor érkezhet. De persze Batmanből már ígyis sokat kaptunk az évek során és ahogyan Johns is magyarázza, inkább a mögötte levő univerzumot próbálják felfedezni:

"Ez még csak a kezdet. Nagyon nagy és nagyon új módon szeretnénk feltérképezni a Batman univerzumot. Matt Reeves fogja csinálni a The Batmant és azt szeretnénk, hogy olyan legyen mint eddig még soha. Szeretnénk úgy felépíteni, ahogyan a képregényekben is tettük."

Jó dolog, hogy új megközelítésből állnak neki az univerzumépítésnek, de reméljük nem felejtenek el stabil alapot biztosítani ennek az egésznek. A hírek szerint egy Harley Quinnről és Jokerról szóló film is készülőben van, valamint David Ayer kezei között a Gotham City Sirens is szépen formálódik. Meglátjuk, hogy bejönnek-e a DC számításai.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.