Hirdetés

Két Superman is szerepet kap az idei Arrowverzum crossoverben

|

Az egyiket több mint egy évtizede láthattuk utoljára.

Hirdetés

Habár alternatív világokkal eddig is aktívan foglalkoztak az Arrowverzum sorozataiban (pl. az Elseworldsben John Wesley Shipp a 90-es években futott tévésorozat után újból magára öltötte a Flash-jelmezt), a Végtelen Világok Krízisét adaptáló idei crossover címe magáért beszél, és a Comic-Con apropóján megerősítést nyert, miszerint biztosan találkozunk benne két Supermannel is. 

Hirdetés

Az egyik ezek közül meglehetősen evidens a Supergirlben és az egyik korábbi össznépi eseményben már tiszteletét tevő Tyler Hoechlin személyében, az viszont nagyobb meglepetés lehet sokak számára, hogy Brandon Routh, aki a Bryan Singer rendezte 2006-os Superman visszatérben öltötte magára a DC Comics egyik legnépszerűbb szuperhősének köpenyét, a Végtelen Világok Krízisében ismét eljátssza majd az Acélembert. A dolog pikantériája, hogy Routh már az első évadától kezdve állandó szereplő A holnap legendáiban, ahol Atom, polgári nevén Ray Palmer karakterét alakítja - a Deadline információi szerint a crossoverben mindkét hős szerepében látható lesz.

A legújabb, minden eddiginél nagyobb jelentőségű crossover öt epizódon átívelő lesz, vagyis a Zöld Íjász, a Flash - A Villám, A holnap legendái, a Supergirl és az ősszel saját műsorral jelentkező Batwoman  mind kiveszi belőle a részét. Az Arrowverzum sorozatai hazai idő szerint szombatról vasárnapra virradóan képviseltetik magukat San Diegóban, ahol szinte biztosak vagyunk benne, hogy a közelgő évadok mellett a Végtelen Világok Kríziséről is többet meg fogunk tudni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.