Hirdetés

Ash vs Evil Dead - Ez a trailer túl véres a Comic-Connak

|

Az Ash vs Evil Dead új évadának előzetesét nem vetíthetik a Comic-Conon, de ti itt megnézhetitek.

Hirdetés

Az Ash vs Evil Dead egy fergeteges első évaddal mutatta meg, hogyan kell filmből sorozatot csinálni úgy, hogy az évek óta áhítozó rajongók is elégedettek legyenek. Mikor utoljára láttuk Ash-t (Bruce Campbell) és bandáját, a napsütötte Jacksonville-be tartottak, hogy kipihenjék fáradalmaikat, de a második évad közeledtével biztosak lehetünk abban, hogy hamarosan minden újra vérben fog tocsogni.

Hirdetés

A sorozat természetesen az idei Comic-Conról sem fog hiányozni, viszont a vágószobában gyorsan kell dolgozniuk a srácoknak, ugyanis azt a trailert amit összeraktak, túlságosan is véresnek titulálták a Conra. Szerencsére nem ment minden munkájuk pocsékba, hiszen az előzetest így idejekorán feltöltötték a netre, hogy legeltethessük rajta a szemeinket. Figyelem, tényleg jó sok vér van benne!

Az Ash vs Evil Dead második évadában visszatér Bruce Campbell, Lucy Lawless, Ray Santiago és Dana DeLorenzo, akikhez újként csatlakozik Lee Majors, mint Ash apja, Ted Raimi, mint Ash gyermekkori barátja és Michelle Hurd, mint Ash gimis barátnője.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.