Hirdetés

BRÉKING: Megérkezett az Az 2. legújabb előzetese!

|

Hatásos kedvcsinálót kapott a nagy horrorsiker folytatása.

Hirdetés

Megnyitotta kapuit a Comic-Con San Diegóban, ami jó szokásához híven a ScareDiego panellel vette kezdetét hazai idő szerint ma reggel. Senkit nem ért váratlanul, hogy a Démonok között-univerzum helyett a Warner Bros. ezúttal az év legnagyobb horrorfilmes dobásának, az Az - Második fejezetnek szentelte a teljes előadást. A rendező és a színészgárda három filmrészlet mellett egy vadonatúj előzetest is bemutatott a közönségnek, utóbbit ráadásul most már nekünk is lehetőségünk van megtekinteni.

Hirdetés

A néhány hónappal ezelőtt debütált teaser előzetes szerkezetétől eltérően, ahol egy hosszabb jelenetsorra építették fel a látottakat, a legújabb kedvcsináló már jóval többet megmutat, mindezt nem kevésbé hatásosan. A felnőtt Vesztesek Klubja, azaz Bill Denbrough (James McAvoy), Beverly Marsh (Jessica Chastain), Mike Hanlon (Isaiah Mustafa), Ben Hanscom (Jay Ryan), Eddie Kaspbrak (James Ransone), Richie Tozier (Bill Hader) és Stanley Uris (Andy Bean) mellett a fiatalabb megfelelőikre, valamint persze a címszereplő bohócként visszatérő Bill Skarsgardra is vethetünk néhány vadonatúj pillantást.

Az első részhez hasonlóan Andy Muschietti rendezte Az - Második fejezetre szerencsére már nem kell sokat várni, hiszen szeptember 5-én kerül a hazai filmszínházak műsorára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.