Hirdetés

Comic Con 2016 - íme Az ember a Fellegvárban 2. évadának első ízelítője

|

Ridley Scott felkonferálásában érkezett meg Az ember a Fellegvárban 2. évadának első kedvcsinálója.

Hirdetés

Tavaly novemberben lett bemutatva Philip K. Dick nagysikerű könyvének sorozatadaptációja, az első évad pedig hatalmas népszerűségre tett szert. A örténet egy alternatív valóságban játszódik, ahol a második világháborút nem a Szövetségesek nyerték meg, hanem a Tengelyhatalmak, Amerikát pedig felosztották két részre oly módon, hogy a keleti rész a Náci Németország, míg a nyugati rész a Japán Birodalom fennhatósága alá került.

Hirdetés

Az Amazonon futó műsor szép nézettséget hozott, így nem volt meglepő, mikor bejelentették a folytatást. Sajnos azóta nem sokat hallottunk a sorozat felől, ám a Comic-Conon most megtört a csend, és Ridley Scott segítségével (aki az executive producere is a sorozatnak) végre megkaptuk az első ízelítőt a 2. szezonról. Habár premier időpontot még továbbra sem kaptunk, valószínűleg még idén (vélhetőleg november környékén) érkezik majd a folytatás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.