Hirdetés

A Batman Beyond-rajzfilmsorozat készítője nem zárja ki a folytatás lehetőségét

|

Terry McGinnis ismét denevérember maszkot húzhat.

Hirdetés

Noha az 1999-től egészen 2001-ig futott Batman Beyond mindössze három évadot és egy tévéfilmet élt meg, az évek során hatalmas rajongótáborra tett szert. A rajzfilmsorozat huszadik évfordulóját megünnepelendő a minap részt vettek egy beszélgetésen a széria alkotói a Comic-Conon, ahol amellett, hogy elárulták, miszerint a korábbi epizódok ősszel felújítva megjelennek BD-kiadásban, Bruce Timm társrendező azt is elhintette, hogy ennyi idő elteltével is megvan az esély a folytatásra. 

Hirdetés

"Amennyiben őrült módon fogják elkapkodni a Blu-rayeket, és még visszhangja is lesz, akkor még nagyobb lenne az esélye."

Ezt válaszolta egy rajongó kérdésére Timm a potenciális negyedik évadot illetően. Habár ez aligha nevezhető megerősítésnek, mindenesetre reménykeltő, hogy a készítőgárda részéről nincsen kizárva a jövőbeli Batman történetének folytatása. Érdemes megjegyezni, hogy a Young Justice társalkotójaként ismeretes Greg Weisman hasonló nyilatkozatot tett, mikor a sorozat először felkerült a Netflixre, most pedig már a régen várt harmadik évadát tapossa a DC Universe streamingoldalon. 

Az idehaza Batman of the Future címen műsorra tűzött szériában Bruce Wayne idős kora miatt egy lázadó ifjoncra, Terry McGinnisre bízza a denevérköpenyt, és amolyan mentor-mentorált kapcsolatban igyekszik átadni minden tudását Terrynek. Habár az év elején felmerült, hogy a Warner Bros. a Pókember - Irány a Pókverzum sikerén felbátorodva egy filmvászonra szánt, egész estés Batman Beyond animációs filmet fejleszt, ezt azóta több forrás is cáfolta - vagyis a rajongók tényleg csak a klasszikus rajzfilmsorozat újjáélesztésében reménykedhetnek, ha az alkotók majd valóban látják erre az igényt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.