Hirdetés

Comic-Con 2017 - új Batman, Suicide Squad és Death of Superman animációs filmek érkeznek

|

Izgalmas animációs filmekkel rukkolt elő a DC.

Hirdetés

A DC animációs részlege tegnap megtartotta a Batman és Harley Quinn premierjét a Comic-Conon, amit érdekes új bejelentésekkel is megfejelt. Egészen pontosan négy új animációs DC film került bejelentésre, amelyek népszerű képregényes történeteket adaptálnak majd.

Hirdetés

Az első alkotás a 2018-ban érkező Death of Superman, azaz Superman halála lesz, amit rögtön kétfelé is bontanak így kapásból két teljesértékű DC-s jóságot kapunk. A két film Superman és Doomsday legendás csatáját mutatja be, amit 2007-ben egyszer már adaptált a DC, de a 75 perchez kötött játékidő miatt változtatniuk kellett a képregény történetén. Most, hogy a készítőknek két film áll a rendelkezésére remélhetőleg sikerül annyira hűségesnek maradniuk az alapanyaghoz, amennyire csak lehetséges.

Superman csak harmadik lesz az érkező animációs filmek premierjének sorrendjében. Megelőzi őt a Batman: Gotham by Gaslight, ami annak a népszerű 1989-es képregénynek lesz az adaptációja, amiben a viktoriánus korból származó Sötét Lovagot ismerhettük meg. Erről a filmről már hetek óta terjengtek pletykák, de csak most került hivatalosan megerősítésre.

A Batman történetet követően érkezik a Suicide Squad: Hell to Pay, ami az első olyan Suicide Squad film lesz, ami a DC animációs univerzum kánonjához fog tartozni. Az Öngyilkos Osztag új filmje egy eredeti történetet fog elmesélni, tehát nem lesz semmilyen meglévő képregény adaptációja. A sztori részleteit egyelőre nem ismerjük, de nagyon várjuk, hogy mit hoz ki a DC ebből és a többi bejelentett címből.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.