Hirdetés

Budapestre érkezik a Comic Con

|

Minden, ami képregény, sorozat vagy film. A világ egyik leghíresebb popkulturális rendezvénye először érkezik hazánkba!

Hirdetés

Ha az utóbbi években szerettétek volna átélni a Comic Con nyújtotta élményeket akkor legalább Bécsig kellett mennetek ahhoz, hogy megtapasztaljátok a geek-ünnep szépségeit. Idén azonban elég lesz felutaznotok a fővárosba, vagy ha már amúgy is itt vagytok, akkor tömegközlekedni egyet, hiszen augusztusban először kerül megrendezésre a budapesti Comic Con. A szervezők ígérete szerint számos program mellett első ízben találkozhatunk majd külföldi és hazai filmsztárokkal, valamint nemzetközi cosplay és anime hírességekkel.

Hirdetés

Az eseményt rendező csapat ismerős lehet a PlayIT és a Mineshow rendezvénysorozatokat követően, így a Comic Conon is helyet kapnak a videojátékok, de ezek mellett szintén nagy hangsúly kerül az olyan programokra, mint a filmes előadások, szakmai beszélgetések, közönségtalálkozók és kártyajátékok. Természetesen különböző memorabiliákat is lesz lehetőségetek vásárolni, ahogyan számos képregényt is. Csanda Gergely szervező a következőképpen nyilatkozott az első hazai Comic Conról:

"Hatalmas lehetőség és kihívás számunkra, hogy megrendezhetjük az első magyarországi Comic Con-t. Több országban jártam és látogattam végig a rendezvényt, mert cégünk már évek óta tervezi, hogy ezt a nemzetközi szinten is ismert fesztivált elhozza a hazai érdeklődők számára. A Comic Con egy popkultúrális, műfajokon átívelő, de azokat mégis összekötő hatalmas buli. A látogatók jellemzően többféle érdeklődési körrel rendelkeznek - és mi igyekszünk ezeknek a sokszínű elvárásoknak megfelelni. A sci-fi, a fantasy, a manga, a cosplay, a sorozatok, a filmek, a képregények, kártyajátékok, játékkonzolok kiállítása és vására, mind a kiállítás részét fogják képezni. A közeljövőben elkezdjük és a rendezvényig folyamatosan fogjuk bejelenteni a további részleteket. Többek között hamarosan közöljük a rendezvény pontos helyszínét és dátumát, valamint azon hazai és nemzetközi sztároknak a neveit, akikkel személyesen is találkozhatnak a "Budapest Comic Con 2020" látogatói. Célunk, hogy pár éven belül az egyik legjelentősebb Con legyen a budapesti rendezvény Európában."

Ambiciózusan állnak tehát a szervezők a Comic Con jelentette kihívások elé, így mi csupán remélni tudjuk, hogy sikerrel járnak vállalkozásuk során és egy fergeteges showban lehet részünk idén augusztusban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.