Hirdetés

Comic-Con 2016 - Ragman is benne lesz az Arrow 5. évadában

|

Az Arrow, avagy hazánkban A Zöld Íjász következő évada is bővelkedik majd izgalmakban, ugyanis egy újabb misztikus igazságosztó bukkan majd fel Star City utcáin.

Hirdetés

Ugyan nem sokat, de belevaló karaktereket már korábban is fel tudott sorakoztatni a The CW csatornán futó Arrow, gondoljunk csak John Barrowman Merlynjére és Neil McDonough Damien Darhkjára.

Hirdetés

Lehetséges, hogy újabb emlékezetes szereplővel gazdagodik majd A Zöld Íjász (és tegyük a szívünkre a kezünket: nagyon elkélne már neki), ugyanis az Entertainment Weekly szerint Joe Dinicol (Rejtjelek, A Grace klinika, Betas, L.A. Complex - Hollywoodi álmok) csatlakozott az 5. évadhoz, amelyben egy Ragman névre hallgató rejtélyes igazságosztó bőrébe bújik majd, akit többször is hasonlították már Batmanhez, mióta 1976-ban bemutatkozott.

Képes elnyelni a sérült lelkeket és beépíteni őket különleges jelmezébe, ez azonban gyengévé és beteggé teszi őt. Van azért bőven előnye is a dolognak: az elnyelt lelkek fizikai erejéből bármennyit fel tud használni, ennek köszönhetően minden egyes lélekkel megnövelheti az erejét, a sebességét és állóképességét. Ragman ruhája más formákat is fel tud ölteni, akár fegyverekét is, valamint képes elteleportálni viselőjét bárhová. 

A részletek alapján az Arrow ötödik szezonjának 2. részében láthatjuk őt először Rory Reganként, aki egy személyes tragédia után Star City-be látogat annak reményében, hogy válaszokra talál, majd természetesen Stephen Amell Zöld Íjászával keresztezik egymás útját. 

Az Arrow október 5-én tér vissza a The CW műsorára. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.