Hirdetés

Comic-Con 2016 - jön Batman és Harley Quinn közös animációs filmje

|

A Batman: The Killing Joke után is kell egy szenzáció a Warner Bros. Animation számára, ez pedig Batman és Harley Quinn animációs filmje lesz.

Hirdetés

A Warner Bros. Animation tartott egy panelt a Comic-Conon még a Batman: The Killing Jokes premierjét megelőzően, ahol nem mindennapi bejelentéssel készült a rajongóknak. 

Hirdetés

A ComicBook.com információi szerint a kiadó ugyanis 2017 nyarára betervezte Batman és Harley Quinn közös kalandját, amely egy teljesen új sztori lesz Bruce Timm elképzelésében, aki Paul Dinivel együtt megalkotta Harley karakterét (és olyan legendás sorozatokat, mint a Batman, A rajzfilmsorozat és a Batman Beyond). Képünk ugyan még nincs hozzá, de ez a rajongói mű tökéletesen bemutatja, hogy milyen lehet a koncepció: 

Egyelőre nincsenek róla információink, hogy miről fog szólni az animációs film, még a szinkronhangokat sem tisztázták, de az ötlet nagyon is tetszetős. Ahogy többet is megtudunk róla, azonnal jelezzük. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.