Hirdetés

Comic-Con 2016 - előzetest kapott a Vikingek 4. évadának második fele

|

Egy elég hosszú előzetes vetíti előre a 4. évad következő 10 epizódjának eseményeit.

Hirdetés

A History nagy sikerű történelmi sorozata, a Vikingek is képviselteti magát a san diego-i Comic-Conon, ahol bemutatták a 4. évad második felének első trailerét, ami ősszel tér vissza a képernyőkre.

Hirdetés

A tavasszal véget ért első 10 rész legvégén egy kisebb ugrást tett időben előre a történet, ahol Ragnar kisfiai már férfivá értek, és ki akarják venni a maguk részét az uralkodásból. Minden jel arra mutat, hogy a fiúk harcából Csonttalan Ivar kerül majd ki győztesen, miközben Ragnart láncra verik. Az előzetesből egyértelműen kiderül, hogy megint nem maradunk csaták és ármánykodás nélkül.

A Comic-Conon egyébként tiszteletét tette a stábból Michael Hirst író, valamint Travis Fimmel, Clive Standen, Gustaf Skarsgård, Katheryn Winnick, és Alexander Ludwig.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.