Hirdetés

Comic-Con 2016 - traileren a Family Guy 15. évada

|

Peter, Stewie, Brian és a többiek kalandjai is folytatódnak ősszel a FOX csatornán, amihez már van egy Comic-Conos előzetesünk is, benne Bill Cosby-val és Stewie újabb őrületével.

Hirdetés

A Family Guy készítői is kilátogattak a San Diegó-i Comic-Conra és ha már így tettek, természetesen nem érkeztek üres kézzel. Készüljetek fel négypercnyi kacagásra! 

Hirdetés

Ráadásul a Family Guy mögött álló kreatív elmék nem érték be egy rövid ízelítővel, hanem egy több, mint négy perces válogatással jelentkeztek, amelyben a közelgő, 15. szezonból gyűjtöttek ki néhány vicces és pár sírva röhögős momentumot. Csak a teljesség kedvéért: van itt közös Brian és Stewie dal a szülők éjszakai elfoglaltságairól, Quagmire játékszerei egészen különös helyet találtak, Peter kipróbáltatja a családdal a GoPro élményét és még egy Doctor Who, valamint Bill Cosby poén is beleért. Kattintsatok odafent és indulhat a móka! 

A Family Guy 15. évada szeptember 25-én rajtol el a FOX csatornán. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.