Hirdetés

Comic-Con 2016 - újabb videón Joker a Suicide Squad promójában

|

Jared Leto Jokerére koncentrál a Suicide Squad - Öngyilkos Osztag legújabb promója.

Hirdetés

Lehet, hogy a Hot Toysosok elspoilereztek egy fordulatot Batman nemezisével kapcsolatban, de ettől függetlenül eléggé hangulatos a Jokert középpontba állító karaktervideó. Persze ettől függetlenül továbbra is van bennünk egy kis félsz, hogy Jared Leto túltolja a biciklit és nem lesz egyszerű olyan kultikus alakítások nyomába szegődni, mint Jack Nicholsoné vagy Heath Ledgeré volt.

Hirdetés

Már csak kereken 2 hetet kell várnunk, és mi is megbizonyosodhatunk róla, hogy a Warnernek vajon sikerül-e kiköszörülnie azt a bizonyos csorbát, amit a Batman Superman ellen okozott sokak szemében és egy valóban cool, zsivány mozit szállítanak David Ayerék, vagy nagyobb lesz a füstje, mint a lángja? Ti mit gondoltok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.