Hirdetés

Comic-Con 2016 - Joss Whedon továbbra is nyitott egy Fekete Özvegy filmre

|

A Bosszúállók filmek rendezője elmondta, hogy még mindig szívesen rendezne egy esetleges önálló Fekete Özvegy mozit.

Hirdetés

A "Buffy, a vámpírok réme" írója, valamint a "Bosszúállók" és a "Bosszúállók: Ultron kora" direktora továbbra is érdekelt lenne egy esetleges önálló Fekete Özvegy film irányításában - ha a Marvel megkérné rá. 

Hirdetés

Whedonnak volt egy bizonyos vitája a stúdióval az Ultron kora megjelenését követően azzal kapcsolatban, hogy mi szerepel és mi nem a film végleges változatában; a direktor ezt követően kijelentette, hogy teljesen végzett a Marvel a filmekkel. Azonban áprilisban elárulta, hogy megbánta a megjegyzéseit és minden rosszat a Marvel és közötte, a későbbiekben még akár hajlandó is lenne visszatérni. 

"Ha valaki rám mutatna, és azt kérdezné, 'Szeretnél csinálni egy Fekete Özvegy filmet?', a válaszom ez lenne: 'Huh!'

Mondta Whedon az IGN-nek a hétvégén megrendezésre került nemzetközi Comic-Conon San Diegóban. Sokkal jobban húz a szíve ahhoz a földhözragadtsághoz, amit Natasha Romanov karaktere képvisel, ellenben azokkal a nem teljesen e világi karakterekkel, mint például Vízió vagy Thor.  

Amikor bejutsz Superman területére, sokkal nehezebb karbantartani azt a fajta energikus akciót, amit a Russo testvérek olyan szépen oldottak meg. Tényleg szeretnék csinálni egy kém thrillert. Igazán szeretnék csinálni egy jó kis paranoid, egyfajta John Le Carré fajta dolgot. Igazán szórakoztató lenne.

A rendező méltatta Scarlett Johansson alakítását a karakter bőrében, a teljesítményét egyszerűen elbűvölőnek tartja. Fekete Özvegy egyike azon kevés fő Bosszúállónak (mellette csak Sólyomszem járt hasonlóan), akik még nem kaptak önálló mozit a rajongók kérvényezése ellenére, de Johansson sem véletlenül a világ legjobban kereső színésznője.  Ha esetleg a közelgő női szuperhősfilmek, mint a Wonder Woman és a Captain Marvel (akihez végre megformáló is társul) kellően népszerűek lesznek és a stúdiók is megelégelik a végeredménnyel, talán meglesz Natasha esélye is, hogy a jövőben megkaphassa azt a régóta áhított mozifilmjét. Ti örülnétek egy Fekete Özvegy mozinak Joss Whedon rendezésében? 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.