Hirdetés

Comic-Con 2016 - így nézett ki a környék nyitás előtt

|

Jelenleg nem lehet úgy eldobni egy követ San Diegóban, hogy az ne egy Comic-Conos kiállítóra vagy épp egy résztvevőre essen, ennek köszönhetően pedig számos érdekes kép készült még a kapuk megnyitása előtt.

Hirdetés

Lassan beindul a Comic-Con, de még mielőtt befutnának a nagyobb meglepetések és bejelentések, valamint az első videók, még megnézhetjük, hogyan fest a San Diego Convention Center kívülről, belülről és milyen sorozatokat, illetve filmeket reklámoznak az utcán. 

Hirdetés

A Collider egyik szerkesztője járta be a környéket és olyan fotókat sikerült lőnie, amelyeken többek között a Doctor Strange, a Luke Cage, a Mr. Robot, a Preacher és a The Walking Dead hirdeti magát. Lekapta az épülő South Park "élményparkot" is, ahol a sorozat legemlékezetesebb jeleneteivel találkozhatnak majd a látogatók a következő napokban. Íme a galéria, érdemes végiglapozgatni: 

Hamarosan újabb adag képekkel jelentkezünk, ne maradjatok le semmiről! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.