Hirdetés

Comic-Con 2016 - félelmetes előzetesen az Outcast

|

A The Walking Dead alkotója, Robert Kirkman új horrorsorozata alaposan megágyaz a rémálmainknak. A Cinemax most egy erős előzetessel állt elő a Comic-Conra.

Hirdetés

A június óta futó sorozat első évadjának tíz részéből már csak három van hátra, de ezzel az igen erős szorongásokat kiváltó előzetessel toborozzák a további nézőket. 

Hirdetés

Az Outcast az Image Comics/Skybound kiadásában megjelenő képregényeken alapszik, amelyet Kirkman írt és Paul Azaceta rajzolt. A történet a démonikus megszállás témáját járja körbe Kyle Barnes (Patrick Fugit) nézőpontjából, akit fiatal kora óta sújt megszállás, és egy evangélikus lelkésszel, Anderson tiszteletessel (Philip Glenister) karöltve próbálnak válaszokat találni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.