Hirdetés

Comic-Con 2016 - Pókember: Hazatérés – színészgárda és első képen az ellenség

|

A jövő nyáron érkező Pókember kapcsán is kaptunk néhány érdekes információt, ha már nem láthattuk mozgásban.

Hirdetés

A Marvel Studios Comic-Con panelján a Pókember: Hazatérés címszereplőjét alakító Tom Holland is jelen volt, akihez később néhány fiatal színész csatlakozott, és bejelentették a mozi hivatalos színészgárdáját. Ami szomorú, hogy ezt az általuk alakított karakterek feltüntetése nélkül tették meg, de nézzük a dolog jó oldalát, végre vannak épkézláb információnk. A film főgonoszáról is lehullott a lepel, amit azért egy jó ideje tudni vélünk különböző hírekből. 

Hirdetés

Először is nézzük azt a bizonyos stábot: Tom Holland ("A tenger szívében"), Michael Keaton ("Batman", "Birdman"), Zendaya (K.C., a tinikém), Donald Glover ("Mentőexpedíció", "Balfékek"), Jacob Batalon ("North Woods"), Laura Harrier ("One Life to Live"), Tony Revolori ("A Grand Budapest Hotel"), Tyne Daly ("Cagney and Lacey"), Bokeem Woodbine ("Fargo"), valamint Marisa Tomei ("Vinny, az 1ügyű", "A pankrátor") és Robert Downey Jr. ("Vasember", "Bosszúállók"). A rendezvényen levetítettek egy előzetest, ami lerántotta a leplet a főgonoszról: 

Az előzetes elején felcsendült a Bad Reputation című szám, majd felvételeket láthattunk a középiskolában. "Minden történetnek. Minden utazásnak. Van egy kezdete." Ezután látható Tony Stark és Rhodey, mindketten az iskolában. Peter sétál a folyosón, majd meglát egy "homecoming", azaz bál plakátot. Délelőtt 9:30. Tudományok. Peter egy felvételt néz magáról, ahogy Óriás kiüti a reptéri csatában. Flash Thompson egy indiai karakter. A Disney Channel sztárja, Zendaya Liz Allen-t alakítja! Kémia órán Peter a hálóvetői folyadékán dolgozik. Egy lány F, M, K-t játszik Bosszúállók akciófigurákkal. Liz teljesen odáig van Pókemberért. Peter egyik barátja megpróbálja kitalálni, hogy mit rejteget. Ekkor jön egy vágás, ahol végigfut a folyosón egy kapucnis pulóverben, alatta a Pókember jelmezzel, felmászik a falra, és végül csinál egy "Ganke típusú" kézfogást. Akkor Keselyű megérkezik egy csövön keresztül egy őrült páncélzatban.

Adrian Toomes, vagyis Keselyű karakterét minden bizonnyal a pletykáknak eleget téve Michael Keaton fogja életre kelteni, ami személyes vélemény szerint egy nagyszerű casting. Csak győzzük kivárni, még először látjuk őt mozgásban, természetesen kedvenc falmászónkkal együtt. A film első, teljesen semmitmondó leírása szerint a fiatal Peter Parker/Pókember (Tom Holland) - aki megtette szenzációs debütálását az Amerika Kapitány: Polgárháborúban - elkezdi még inkább kihasználni újdonsült identitását, mint a hálólengő szuperhős a Pókember: Hazatérésben. Végezetül álljon itt az első hivatalos koncepciós kép a Jon Watts rendezte mozifilmből: 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.