Hirdetés

Comic-Con 2016 - máris ELSPOILEREZTÉK a Suicide Squad-ot?

|

Lehet, hogy a Hot Toys máris lelőtte a Suicide Squad - Öngyilkos Osztag egyik fordulatát.

Hirdetés

A Warner-t nem éppen lehetne dicsérni az elmúlt időszakban a filmjeik marketingjéért, elsősorban ami a DC Filmes Univerzumának műveit érinti. A Batman Superman ellen is jócskán szét lett reklámozva, és úgy fest, így két héttel a premier előtt, hogy a Suicide Squad - Öngyilkos Osztag is ebbe a hibába látszik esni. A Comic-Conon lőtt képek legalábbis ezt látszanak alátámasztani, így aki szeretne meglepődni, az csak óvatosan a SPOILEREKKEL.

Hirdetés

Mint minden évben, a Hot Toys ezúttal is kilátogatott a Comic-Conra, ahol kiállították a legújabb sikerfilmek élethű másait. Az Öngyilkos Osztag is felvonult pár bábuval, amelyek közül a legnagyobb megdöbbenést a Batman imposztor Joker kapta. A kiállított bábu alapján a Bűn Bohóc Hercege a rá jellemző lila és zöld színösszeállításban, némileg a saját szájízéhez igazítva öltötte magára a Sötét Lovag jelmezét. 

Azt nehéz lenne megmondani, hogy ezzel most a Hot Toys (és a Warner) hatalmas luftot lőtt, vagy csupán a játékgyár egy újabb moziihletésű termékéről van szó, de mivel olyan figurákkal van körbevéve, akiket az eddigi (bőséges) marketinganyagokban láthattunk, nagy bennünk a félsz, hogy ez bizony egy derekas csavart leplez le.

Mindenesetre már nem kell sokat aludni, hogy megtudjuk, mennyiben igaz, avagy sem, hiszen kereken két hét múlva a képregények Piszkos tizenkettője nálunk is zúzni kezd a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.