Hirdetés

Comic-Con 2016 - jön a Teen Titans: The Judas Contract animációs film

|

Batman és Harley Quinn közös kalandja mellett a Warner Bros. Animation bejelentett egy másik animációs filmet jövőre: ez lesz a Teen Titans: The Judas Contract adaptációja.

Hirdetés

Korábban már írtuk, hogy a Warner Bros. Animation bejelentette a Batman and Harley Quinn animációs darabot, de nem ez volt az egyetlen meglepetés, amivel a divízió készült a Comic-Conra: jön ugyanis a Teen Titans: The Judas Contract feldolgozása is. 

Hirdetés

Marv Wolfman és George Perez népszerű sztorija, a Teen Titans: The Judas Contract 1984-ben debütált a New Teen Titans képregény lapjain, amikor a Titánok füzetek népszerűsége a legnagyobb volt. A The Judas Contract volt az a sztoriszál, amely bevezette Terrát és ebben volt Dick Grayson első ízben Nightwing.

Az egész estés animációs film tulajdonképpen egyfajta folytatása lesz a tavalyi Justice League vs. Teen Titans-nak és várhatóan 2017. tavaszán jelenik meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.