Hirdetés

Comic-Con 2016 - tudjuk mikor érkezik a The Walking Dead 7. évada

|

Már tudjuk, mikor izgulhatunk a legújabb The Walking Dead epizódon.

Hirdetés

A San Diegoi Comic-Con legnagyobb termében tartották a The Walking Dead paneljét, ahol leleplezték a 7. évad premierjének dátumát. Az új szezon 2016. október 23-án érkezik az AMC-re.

Hirdetés

A The Walking Dead 7. évadában végre választ kapunk arra cliffhangerre, amivel 6. olyan csúnyán ott hagyott minket. Vajon melyik karakter esik áldozatul Negan-nek és az ő szeretett baseballütőjének, Lucille-nek?

Viszont nem csupán erre a kérdésre várjuk a megfejtést. Mikor legutóbb láttuk Morgan-t és Carol-t egy új közösség tagjaiba futottak bele. Ezzel együtt pedig egyre csak bővül a világ, és hőseinknek rá kell jönniük, hogy talán több túlélője van az apokalipszisnek mint gondolták.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.