Hirdetés

Comic-Con 2016 - új Rocky Horror Picture Show ízelítőt kaptunk

|

Érdekes teaser futott be Tim Curry cameojával és a Rocky rajongók reakcióival.

Hirdetés

Egy teaser érkezett a Rocky Horror Picture Show 2016-os feldolgozásához, amit a televízióra gyártottak és idén ősszel lesz látható a FOX-on.

Hirdetés

A Rocky Horror Picture Show híresen hardcore rajongóbázisa finoman szólva sem volt elragadtatva, mikor bejelentették, hogy újrázásra kerül a színpadi show filmváltozata. Mindezt annak ellenére, hogy maga a Rocky Horror Show már számtalan verzióban és színészgárdával hódította meg a világot. Az idén 40 éve játszott előadás tiszteletére a FOX is megcsinálta maga verzióját, ahol Dr. Frank-N-Furter harisnyáit ezúttal Laverne Cox veszi fel, és az eredetileg őt alakító Tim Curry a Kriminológus szerepét kapta (nem is engedett volna meg mást az egészségi állapota).

Ryan McCartan és  Victoria Justice lesz Brad és Janet, és a mű alkotója, Richard O' Brien helyére jön Reeve Carney Riff Raff szerepére. További szereplők: Adam Lambert (Eddie), Staz Nair (Rocky), Annaleigh Ashford (Columbia), Christina Milian (Magenta).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.