Hirdetés

Comic-Con 2016 - Oliver Stone egy újabb Snowden előzetest hozott magával

|

Az idei Comic-Con máris egy új Snowden előzetessel gazdagított minket.

Hirdetés

Ma hajnalban voltak az első nagy panelek, melynek során a szerencsések betekintést nyerhettek néhány közelgő produkcióba és még kérdéseket is feltehettek a filmek stábjainak. Az egyik ilyen panel az ősszel érkező Snowden filmé volt, melynek a során egy új előzetest is láthattak a résztvevők. Oliver Stone életében először járt a San Diégó-i Comic-Conon és meglehetősen nagy hatást ért el legújabb filmjének előzetesével.

Hirdetés

Edward Snowden nevét már biztosan mindenki hallotta, egy meglehetősen megosztó figurává vált, amikor nyilvánosságra hozta, hogy a mai digitális világban mennyire kevés magánélete van egy átlagembernek és milyen alapos lehallgatásra képes az NSA. Ezen tette után a világ legjobban keresett emberévé vált, egyesek hősnek kiáltották ki, mások pedig árulónak nevezték. Stone filmjének érdekessége, hogy egyik mellett sem próbál oldalt vállalni, egy teljen más oldalról közelít, inkább Snowden magánéletére fókuszál.

Rendkívül aggasztónak bizonyult, hogy jó néhány alkalommal későbbi időpontba tolták a film bemutatóját, de most a legújabb előzetes minden kétséget eloszlatóan fantasztikusra sikerült. Az utóbbi pár évben Stone nem igazán tudott maradandó munkát kiadni a kezéből, a legtöbbjük megosztotta a kritikusokat és a nézőket is egyaránt. Most, a Snowden lehet a rendező nagy visszatérése, hiszen már csak a téma miatt is az idei év egyik legjobban várt alkotásává lépett elő és bizonyára az akadémia tagjai is nagy figyelmet fordítanak irányába. A Snowden valamikor szeptemberben érkezhet a mozikba. A legújabb előzetest fent láthatjátok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.