Hirdetés

Comic-Con 2017 - a Captain Marvel a '90-es években játszódik a Skrullok ellen

|

Nick Fury pedig nagy változással lesz látható.

Hirdetés

A Marvel Studios első női főszereplésű mozija még 2014 októberében lett bejelentve, azóta szép lassan körvonalazódik a projekt. Miután Nicole Perlman és Meg LeFauve megírták a forgatókönyvet, a tavalyi San Diego Comic-Conon hivatalosan bejelentették, hogy az Oscar-díjas Brie Larson fogja életre kelteni a címszereplő Marvel Kapitányt. Azóta rendezőre talált a projekt Anna Boden és Ryan Fleck személyeiben, valamint pletykálták Samuel L. Jackson megjelenését, mint Nick Fury. Nem csak ez nyert most megerősítést, de sok más is.

Hirdetés

Kevin Feige elárulta az idei Comic-Conon, hogy a Marvel Kapitány-film az 1990-es években fog játszódni, ahol Nick Fury-nak még mindkét szeme megvan, a főhős Carol Danvers pedig az alakváltó idegen Skrullok ellen fogja felvenni a harcot. Megmutattak néhány izgalmas koncepciós munkát is, köztük a karakter Marvel Filmes Univerzumos dizájnjával és a főgonosz űrlényekkel, amelyek elképesztően hajaznak a képregényes megjelenésükre.

A koncepció izgalmas lehetőségeket rejt magában. A Bosszúállók: Végtelen Háborúban Marvel Kapitány hosszú múlttal maga mögött jelenhet meg egy tapasztalatokkal teli szuperhősként, ám az egy évvel később érkező szóló filmjében mégis megnézhetjük majd, miként vált az univerzum egyik legtökösebb női figurájává. A Marvel világa így Nick Fury eredetével is tovább bővülhet, ami segíthet megmagyarázni, mire is gondolt, amikor a Vasember stáblistás jelenetében egy nagyobb univerzumról beszélt.

A Marvel Kapitány Brie Larson főszereplésével 2019. március 8-án debütál a mozikban, a forgatás állítólag jövő év januárjában veszi kezdetét. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.