Hirdetés

Comic-Con 2017 - első képsorokon a Gotham 4. évada

|

Izgalmas évadnak nézünk elébe.

Hirdetés

A FOX Batman előzménysorozata, a Gotham egy kétrészes fináléval zárt legutóbb, amelyben Bruce Wayne (David Mazouz) egy nagy lépést tett affelé, hogy egy nap a köpenyes igazságosztó váljon belőle. A széria készen áll a visszatérésre, pont úgy, ahogyan mi, amint megnéztük a negyedik évad első kedvcsinálóját.

Hirdetés

A színészek és a producerek tiszteletüket tették a San Diego-i Comic-Conon megrendezett panelen, ahol természetesen adtak némi betekintést a soron következő szezon eseményeibe. Az exkluzívan levetített ízelítő szerencsére számunkra is felkerült, szóval érdemes is lesni lejjebb görgetve.

Az előzetes mellé bejelentették, hogy a Teen Wolf - Farkasbőrben sztárja, Crystal Reed is csatlakozott a szereplőgárdához Sofia Falcone, Don Falcone lányának szerepében. A leírás szerint a karakter "erős, intelligens és mindent számításba vesz", aki azután tér vissza Gotham városába, hogy tíz éven át felelt a Falcone működéséért délen, most pedig Pingvin lekapcsolása a célja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.