Hirdetés

Comic-Con 2017 - Karl Urban szerint Skurge meg fogja lepni a rajongókat

|

A színésszel a CBR ült le beszélgetni a Thor forgatásán szerzett élményekről.

Hirdetés

Karl Urban igazi sci-fi veterán (Star Trek, Dredd, Almost Human) és a fantasyban is letette a névjegyét már az asztalra (Herkules, A Gyűrűk Ura), rendszeres vendége a képregény találkozóknak, amelyeket láthatóan igen élvez. De arra a kirobbanó örömre, amely a készülő Thor film stábját fogadta a híres Hall H-ben a San Diego Comic-Conon, még ő sem volt felkészülve. 

Hirdetés

A színész a film egyik antagonistáját, az asgardi Skurge-t alakítja. Hela, a halál istennőjének (Cate Blanchett) oldalán nem elhanyagolható időt tölt a vásznon, amelyet a munka egyik legfőbb előnyeként írt le az alábbi interjúban.

Hogy fogadtad a rajongók elsöprő szeretetét a film iránt?

Karl Urban: Fenomenális volt. Semmi sem készíthet fel egy Marvel panelra a H teremben - hihetetlen volt! És az, hogy tudtunk új anyagot mutatni nekik és az ilyen fogadtatásra lelt, az fantasztikus volt.

Ez a karakter, amelyet Stan Lee és Jack Kirby alkottak már jó ideje létezik. Mit jelentett neked ez az örökség és mi az, amit magadévá tettél belőle a megformálásához és ami kellett ehhez a filmhez?

Megpróbáltam tiszteletben tartani az eredetit, miközben arról is gondoskodni, hogy jól illeszkedő darabja legyen annak a világnak, amelyet Taika [Waititi] alkotott. Azt hiszem lesznek olyan elemei Skurge karakterének, amely meg fogja lepni a rajongókat. Egy igazán csodálatos utat jár be ebben a filmben.

Mi volt az, amit igazán imádtál ebben a szerepben és mi volt benne a nehézség?

Amit igazán szerettem Skurge-ban, hogy minden nap Cate Blanchettel dolgozhattam és a kapcsolatukat Helával. Azt hiszem a kihívás része pedig a szerep fizikalitása volt, különösen amikor ebben a jelmezben próbálsz dolgozni, az elég kimerítő. Ami azt illeti, azóta jobban tisztelem a Marveles színészeket, akik ezt napi szinten művelik. 

Az új külső segített megformálni a karaktert?

Persze! Miután leborotváltam a fejemet, felkerültek a tetoválások, a páncél, ezek megadják az alaphangot. Igen, rengeteget tesz a megjelenés. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.