Hirdetés

Comic-Con 2017 - Brainiac, Adam Strange és Hawkwoman is benne lesz a Kryptonban

|

Friss részletek a Superman szülőhazáját bemutató szériáról.

Hirdetés

Geoff Johns elárulta a Krypton Comic-Con panelján, hogy az új sorozat eseményei a jelen és a múlt között váltakoznak majd, és nem csak az Acélember családjának történelmét mutatják be, mint ahogyan azt korábban bejelentették. Egy exkluzív előzetes levetítése után a showrunnerek tiszteletüket tették a színpadon, ahol a DC fejes Johns néhány új, kulcsfontosságú információt közölt a szériáról, többek között azt is, hogy egyedül létezik egy saját univerzumban, vagyis semmilyen crossoverre nincs lehetőség.

Hirdetés

"Habár a sorozat évszázadokkal ezelőtt játszódik a Kryptonon és az El-család történetét meséli el, egy jelenbeli összeesküvésről szól, melynek következtében néhányan visszautaznak Kryptonba megakadályozni Superman örökségét. Adam Strange és Hawkwoman szintén a jelenből jönnek, hogy megakadályozzák az összeesküvést. Doomsday és Brainiac is benne lesznek a műsorban."

Az egyik producer a következőt tette hozzá a közkedvelt DC Comics gonosztevő, Brainiac első élőszereplés érkezése kapcsán:

"Ezt eddig titokban tartottuk. Nagyon mély és gazdag története van. Ő az emberek és a gépek összekötő pontja, ami hihetetlenül aktuális a jelenlegi helyzeteket nézve."

A SyFy-re ismeretlen időpontban érkező Superman előzménysorozat tehát számtalan népszerű karaktert fog felvonultatni a képregényekből. A Krypton történetében két generációval járunk azelőtt, hogy megsemmisült volna Superman otthona, ezáltal főhősünk nem az Acélember vagy az édesapja, Jor-El, hanem a nagyapja, Seyg-El (Cameron Cuffe), aki azért küzd, hogy visszaállítsa a kiközösített és megszégyenített családjának hírnevét, valamint megmentse bolygóját a káoszba fulladástól.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.