Hirdetés

Comic-Con 2017 - premierdátum és főgonosz casting a Légió 2. évadához

|

Az FX és a Marvel Television kritikusok és rajongók körében egyaránt elismert szériája hamarosan új évaddal tér vissza.

Hirdetés

A San Diego Comic-Con csupán első napja is igazán tartalmasan alakult, mely során Marvel fronton olyan televíziós tartalmak képviseltették magukat, mint a szeptemberben startoló Inhumans és a második évadára néhány hónappal ezelőtt berendelt Légió. Utóbbi sorozat idén debütált a maga nyolc epizódjával, ami a legtöbb rajongót azonnal megnyerte nagyszerű színészi játékaival és újnak ható stílusával a képregényes műsorokon belül. Noah Hawley showrunner vezetésével a stáb jelen volt az év legnagyobb geek eseményén, ahol jó pár izgalmas információt magukkal vittek a folytatás kapcsán.

Hirdetés

A panel az első évad egyik legemlékezetesebb és egyben egyik legzseniálisabb jelenetével, a hétperces "Boléro" némafilmmel indult, amiről elárulták a készítők, hogy eredetileg nem így tervezték, a hang eltávolítása mellett csak az utómunkálatok során döntöttek. Ezzel együtt jött a hír, hogy nyolc epizód helyett tízet számlál majd a folytatás, és már valamikor 2018 elején műsorra tűzik. Bár ezt nem tudni, de minden bizonnyal a hazai FOX műsorán ugyanúgy világpremier keretében lesz látható, ahogyan az elődje. 

Az új szezonnal kapcsolatos másik fontos információ, miszerint a Wonder Woman-film sztárja, Saïd Taghmaoui fogja életre kelteni a főgonosz Amahl Farouk karakterét. Bár a színész új lesz a Légió stábjában, addig maga Farouk már nagyon is ismert lehet a közönség számára. Többször megjelent az első évadban, különböző nevekkel (mint a Lenny) és arcokkal (mint Aubrey Plaza). Ő az Árnykirály, az X-Men képregények egyik legerősebb ellensége, akit így írtak le a The Hollywood Reporter által publikált hivatalos közleményben:

"Ő az ezer arcú gonosztevő. Valódi alakjában mindig szépen öltözött, egy takaros, vékony, Clark Gable-féle stílusos bajusszal. A szemeit mindig egy díszes napszemüveg mögé rejti. (...) Csábítóan tud bármilyen nyelven bármiről bíráskodni, de az igazi szenvedélye az időtlen erő összegyűjtése. Azt pletykálják, hogy ő az első rémálom, amely illik is a képbe, mivel legfőbb fegyvere a félelem, ugyanis képes megállapítani ellenfele legfőbb gyengeségét. Farouk számára a gyengeség egyenlő a félelemmel, és ő nem fél semmitől. Ennek következményeként élvezettel nézi, ahogy mások reszketnek - mivel ez emlékezteti őt arra, hogy erősebb náluk."

Az első évad fináléjában David (Dan Stevens) végül megszabadult a benne lakozó Farouk-tól, azonban ennek az volt az ára, hogy a mutáns Oliver Bird (Jemaine Clement) testét szállta meg, aki az utolsó képsorokban Aubrey Plaza karakterével együtt távozott. A folytatásban minden fontosabb szereplő visszatér, így Stevens, Plaza és Clement mellett Rachel Keller, Jean Smart, Bill Irwin, Jeremie Harris és Amber Midthunder-rel is ismét találkozhatunk 2018-ban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.